Откриха школата на „Черно море – Тича“ във Варна

Home/2016, Новини, Спорт, Събития/Откриха школата на „Черно море – Тича“ във Варна

Откриха школата на „Черно море – Тича“ във Варна

На 2.10.2016 г. беше открита школата на „Черно море – Тича“ във Варна. Много специални гости уважиха проявата в зала „Христо Борисов“ в морската столица. Сред тях беше и председателят на баскетфедерацията Георги Глушков. Сред останалите гости бяха още: заместник-областният управител Кристиян Богоев, ректорът на Медицинския университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – проф. д-р Красимир Иванов, ректорът на Икономическия университет във Варна – проф. д-р Пламен Илиев, доц. Магдалена Миткова – ректор на бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров“. На церемонията присъства началникът на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ – комодор проф. д.в.н. Боян Медникаров.

Партньор на подрастващата формация на варненци е Асоциация „Докосни дъгата“. Основателят ѝ – Денислава Ангелова, заяви, че в школата ще се обучават и всички желаещи деца с диабет. За тях Асоциацията осигурява инсулинови помпи, за да водят те пълноценен живот заедно с връстниците си.

За настроението на публиката се погрижиха Мариана Попова, Ангел, който е популярен от дуета си с Моисей, Бате Енчо и актьорът Веселин Плачков.

След края на шоупрограмата започнаха демонстративните мачове на талантите от школата. Имаше и демонстративна среща по баскетбол в инвалидни колички.

By | 2016-10-03T19:07:08+00:00 октомври 2nd, 2016|2016, Новини, Спорт, Събития|0 Comments

About the Author: