Започнаха преговори за сътрудничество между Royal Caribbean и ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

Home/2017, международни проекти, Новини, Посещения, Събития/Започнаха преговори за сътрудничество между Royal Caribbean и ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

Започнаха преговори за сътрудничество между Royal Caribbean и ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

На 7.09.2017 г. на посещение във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ беше г-н Пол Паркър, вицепрезидентът и началник на офиса „Човешки ресурси“ на компанията „Роял Карибиън“. Срещата е следствие на разговор от края на 2016 г., в който г-н Джордан Елиадис и проф. Боян Медникаров обсъждаха варианти за обучение на кадри на „Роял Карибиън“ във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“.

След като приветства госта, адмирал Медникаров с радост сподели за големия брой български служители, които работят за световноизвестната компания. Той представи накратко Военноморското училище, като след края на презентацията показа и част от учебно-материалната база и условията, при които се настаняват обучаемите. Господин Паркър и представителите на Военноморско училище обсъдиха и конкретни въпроси, свързани с броя на хората, които биха могли да се обучават, както и за условията на настаняване и провеждане на курсовете.

Целта на проекта е да бъде използвано възловото място на България в географски аспект, като поетапно през Училището преминат всички настоящи, а след това и бъдещи служители на компанията.

„Подготовката на персонал за Вашите нужди е ново предизвикателство за нас, което ние приемаме с удоволствие. Готови сме да дадем най-доброто от себе си за реализирането на този проект“, каза в края на срещата проф. Медникаров.

About the Author: