Морско училище участва в юбилейна конференция на Международната асоциация на преподавателите по морски науки

Home/2020, Новини, работна среща/Морско училище участва в юбилейна конференция на Международната асоциация на преподавателите по морски науки

Морско училище участва в юбилейна конференция на Международната асоциация на преподавателите по морски науки

Среща на Международната асоциация на преподавателите по морски науки (IMLA) се проведе с участието на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“. Форумът отбеляза 40 години от провеждането на първата голяма конференция на IMLA и приемането на Конституцията на Асоциацията. Като представител на Морско училище се включи капитан III ранг Ивайло Бакалов. Конференцията се проведе на специален виртуален форум на тема „IMLA – 40 години: Морско образование за устойчиво корабоплаване“, на 8 декември 2020 г. от 16:00 до 18:00 (GMT + 8, Пекинско време).

Посредством речи и дискусии на форума се осъществи преглед на развитието на Асоциацията в променящия се свят през последните 40 години. Предложиха се перспективи за това, как може да се трансформира морското образование, за да осигури устойчиво корабоплаване, и каква роля може да играе IMLA, за да подкрепи тази инициатива през следващите десетилетия.

By | 2020-12-09T14:07:22+00:00 декември 9th, 2020|2020, Новини, работна среща|0 Comments

About the Author: