Съветник на министър и двама ректори на посещение във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

Home/2021, Новини, Посещения/Съветник на министър и двама ректори на посещение във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

Съветник на министър и двама ректори на посещение във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

На 5 юни 2021 г. господин Калин Костов, съветник на министъра на образованието, проф. д-р Миглена Темелкова, ректор на Висшето училище по телекомуникации и пощи, и бригаден генерал Юлиян Радойски, началник на Висшето военновъздушно училище „Г. Бенковски“, бяха на официална визита във Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“. Те бяха посрещнати от флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, началник на ВВМУ, и проф. д-р инж. Мирослав Цветков, началник на Научна секция.

На гостите бе изнесена обширна презентация за Училището, като им бяха представени историята, мисия, задачи и перспективи за развитие. По време на срещата бяха дискутирани множество теми. Бяха обсъдени и въпроси, свързани с потенциала за работа по бъдещи проекти.

Гостите разгледаха тренажорната база на Факултет „Инженерен“, Центъра за интегрирано управление на бреговата зона, както и Центъра за компетентност по квантова комуникация, интелигентни системи за сигурност и управление на риска.

По време на визитата си господин Костов изрази своето възхищение от работата, която Морско училище извършва за постигане на отлични резултати в областта на образованието.

By | 2021-06-05T15:26:49+00:00 юни 5th, 2021|2021, Новини, Посещения|0 Comments

About the Author: