Работна среща на експертна група на Националната агенция по оценяване и акредитация с представителите на менинг агенции

Home/2016, Новини/Работна среща на експертна група на Националната агенция по оценяване и акредитация с представителите на менинг агенции

Работна среща на експертна група на Националната агенция по оценяване и акредитация с представителите на менинг агенции

В заседателната зала на ВВМУ ”Н. Й. Вапцаров” се проведе работна среща на експертната група от Националната агенция по оценяване и акредитация с представители на менинг агенции, бъдещи работодатели на възпитаниците от училището. Срещата бе във връзка с акредитационната процедура на специалността „Корабоводене”.

Срещата откри капитан I ранг доц. д-р Калин Калинов – заместник.-началник по учебната и научната част на Морско училище. Присъстващите бяха поздравени от началника на Военноморско училище комодор проф. д.в.н. Боян Медникаров. К-н I ранг Калинов представи членовете на акредитационната комисия с председател г-н Огнян Стойков, както и ръководителите на менинг агенциите. Бяха обсъдени въпроси, свързани с кадетските е програми и стажът след дипломиране на студентите от специалност „Корабоводене” и реализацията им. Също се дискутираха въпросите за отношенията между агенциите и ръководството на Морско училище и изискванията на Морска администрация.

By | 2016-06-14T17:10:43+00:00 юни 14th, 2016|2016, Новини|0 Comments

About the Author: