Сътрудничество с 411 Маркетинг

Home/2017, Новини, Стаж/Работа, Студенти, Събития/Сътрудничество с 411 Маркетинг

Сътрудничество с 411 Маркетинг

На 29.05.2017 г. деканът на Факултет „Навигационен“ във ВВМУ „Никола Й. Вапцаров“ – капитан I ранг доцент доктор Николай Великов, посети офиса на фирма 411 Маркетинг във Варна. В компанията на стаж по програма „Студентски практики“ на МОН са 15 студенти от висшето учебно заведение, които се обучават и работят в реална бизнессреда. Доцент Великов се срещна със стажантите и се запозна с условията на работа в компанията. За всеки един студент фирмата е осигурила индивидуална работна станция. В процеса на обучение и работа помагат осигурени от фирмата ментори.

В рамките на визитата двете страни изразиха желание и готовност за нови бъдещи съвместни проекти и дейности, които се очаква да бъдат в сферата на образованието, високите технологии, студентските стажове и др. Бъдещите инициативи ще подготвят младежите за по-успешна реализация на пазара на труда. Очаква се това да стане, като към натрупаните в университета знания се добави практически насочено обучение и стаж в реална работна среда.

Партньорството между ВВМУ „Никола Й. Вапцаров“ и 411 Маркетинг започва през 2016 г., когато тренери от компанията изнасят лекции по SEO (оптимизация на търсещите машини) пред студенти. Впоследствие инициативата прераства в пълноценно обучение и стаж в офиса на компанията.

411 Маркетинг е част от международния бранд 411 Locals, специализирал в дизайн на сайтове и тяхната оптимизация. Създаден през 2009 г., варненският филиал осигурява над 200 работни места. 411 Locals е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

About the Author: