Тържествена церемония във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ по изпращане на офицер в запаса

Home/2017, Новини, Събития/Тържествена церемония във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ по изпращане на офицер в запаса

Тържествена церемония във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ по изпращане на офицер в запаса

На 1 септември 2017 г. заместник-началникът по административната част и логистиката на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, капитан първи ранг Светослав Димитранов, премина тържествено в редиците на офицерите от запаса. На церемонията присъстваха контраадмирал Митко Петев – командир на ВМС, полк. Ивайло Въжаров – началник на МБАЛ – гр. Варна, капитан първи ранг Георги Георгиев – командир на пункт за базиране – Варна, командири на военни формирования от гарнизона, колеги и гости. Контраадмирал Петев припомни факти от дългата и успешна кариера на капитан първи ранг Димитранов, започнала като взводен командир и приключила достойно със заемания пост на заместник-началник на Морската алма матер.

Получени са поздравителни адреси от: министъра на отбраната, командира на Военноморските сили, командира на Флотилия бойни и спомагателни кораби, командира на пункт за базиране – Варна, и др.  Церемонията приключи със сдаване на длъжността – заместник-началник по административната част и логистиката на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, на капитан първи ранг Борис Борисов.

Тържеството продължи с коктейл, на който колеги и приятели изказаха своите благопожелания за здраве, семейно щастие и нови предизвикателства.

 

By | 2017-09-26T07:25:59+00:00 септември 1st, 2017|2017, Новини, Събития|0 Comments

About the Author: