Благотворителна инициатива на курсантите от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

Home/2020, Курсанти, Новини/Благотворителна инициатива на курсантите от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

Благотворителна инициатива на курсантите от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

Уважаеми дами и господа,
Искаме да Ви запознаем със случая на 13-годишния Калоян от Белене, който се нуждае от животоспасяваща терапия, която не се покрива от Здравната каса. Пета поредна година момчето се бори с няколко тумора и е преминало през всички възможни курсове на химиотерапия. Единствената надежда, която лекарите дават сега, е имунотерапия, но тя е непосилна за семейството. Необходимата сума е 1 милион лева.

Всички ние нямаме еднакви финансови възможности, но разполагаме с едни и същи двадесет и четири часа в денонощието. Калоян трябва да ходи на училище, да кара колело, да прави бели. Неговото място не е в болницата!

Курсантите от Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ организират дарителска кампания за набиране на средства, те ще дарят своя труд, ръчно ще изработят с много любов различни изделия. Вие ще можете да наддавате и да се сдобиете с тези вещи, а всички събрани средства ще постъпят по дарителската сметка на Калоян.

Артикулите могат да бъдат изпратени по куриерска фирма за сметка на получателя или да бъдат взети лично от Висшето военноморско училище, срещу платежно нареждане за постъпилите по сметката на Калоян средства.

Можете да се включите в кампанията и без да наддавате за нашите артикули. Целта е да се събере колкото се може по-голяма част от сумата, необходима за лечението на Калоян. За някои от нас времето тече по-бързо!

 

КЪМ БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ БАЗАР

By | 2020-07-13T08:54:04+00:00 април 24th, 2020|2020, Курсанти, Новини|0 Comments

About the Author: