Морско училище празнува 140 години от създаването си със супергрупата Intelligent Music Project

Home/2021, Курсанти, Новини, Празници, Събития/Морско училище празнува 140 години от създаването си със супергрупата Intelligent Music Project

Морско училище празнува 140 години от създаването си със супергрупата Intelligent Music Project

Супергрупата на д-р Милен Врабевски – Intelligent Music Project feat. Ronnie Romero, разтърси с мощно двучасово рокшоу плажа „Карантината“ в град Варна, част от базата на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“.

Концертът бе подарък от д-р Врабевски за възпитаниците на флотската Алма матер и екипа на Морско училище по повод 140 години от създаването му.

На сцената, освен обичания вокалист на Intelligent Music Project – Рони Ромеро (Рейнбоу), се качи и друга голяма рокзвезда – Карл Сентанс (Назарет), който все по-активно взема участие в проектите на групата.

Началото на концерта бе дадено от Рони Ромеро и песента I know от последния албум – The Creation, а публиката от Военноморското училище посрещна групата с бурни възгласи и аплодисменти и остана на крака пред едни от най-добрите български музиканти до края на концерта.

Невероятният барабанист на Intelligent Music Project – Стунджи, взриви атмосферата с атрактивно соло на барабани, след което музикантите забиха и един от най-големите хитове на групата – Every Time.

Както винаги, баладата Listen, изпълнена от Ромеро и посветена на семействата с репродуктивни проблеми, разчувства присъстващите. По време на изпълнението ѝ всички курсанти осветиха небето със светлини от своите мобилни телефони.

Финалът на концерта бе сложен с изпълнение на най-големия хит на групата – Yesterdays that mattered, a младежите до последно не пускаха звездите да слязат от сцената, скандирайки „Още! Още!“.

След шоуто почитателите на рокмузиката имаха възможност да се снимат със звездите и да получат автографи.

С концерта на Intelligent Music Project бе сложен и финалът на летния лагер „Лидерска подготовка“, на който курсантите от II до V курс се обучават в реални условия на оптимизиране на функционирането на малката флотска единица (екипаж, отряд) при изпълнение на групови задачи.

By | 2021-09-03T13:48:34+00:00 септември 3rd, 2021|2021, Курсанти, Новини, Празници, Събития|0 Comments

About the Author: