Курсанти представиха първия сериал на Морско училище

Home/2021, Курсанти, Новини/Курсанти представиха първия сериал на Морско училище

Курсанти представиха първия сериал на Морско училище

На 20 септември 2021 г. във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ бе излъчена премиерата на сериала „Офицерът в мен“. Гости на събитието бяха обучаеми от Батальона за подготовка на курсанти и представители на ръководството на Училището.

Използвайки рационално времето си, включително и в периода на карантина, курсантите развиваха творчеството си в много направления, като едно от тях бе кинематографията. Амбициозните младежи учредиха Клуб по кинематография, чиито членове станаха и главни действащи персонажи в сериала. Идеите на Клуба представиха главният сценарист и режисьор на проекта – главен старшина Георги Лолов, и неговият съорганизатор – старшина I степен Благовест Асенов. „Апелираме за активно участие в клубовете по интереси в Училището, защото там, освен да се наслаждавате на хобито си, можете да развивате своите лидерски качества, способности за организация и управление на  личния състав“, призова председателят на Кинематографския клуб.

Клубът по кинематография към ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ – Варна, бе създаден в началото на годината. В него членуват главно курсанти, обединени от любовта към киното и с афинитет към колективната работа. Веднага след учредяването на Клуба започва неуморна работа по първия  проект, а именно поредицата „Офицерът в мен“. Работата по сериала продължава!

By | 2021-09-21T09:54:32+00:00 септември 21st, 2021|2021, Курсанти, Новини|0 Comments

About the Author: