Курсанти от Морско училище се включиха в градско почистване

Home/2022, Курсанти, Новини/Курсанти от Морско училище се включиха в градско почистване

Курсанти от Морско училище се включиха в градско почистване

ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ се включи в кампанията „Предай нататък!“ – инициатива по проекта „Граждани на квартала“, чиято цел е да обедини потенциала на гражданите, институциите и бизнеса, да превърнат пространствата пред домовете и офисите си в по-добро място за живеене.

Курсантите на ВВМУ участваха в кампанията по почистване, която започна в района в градинката с чешмата на Венета Мандева на ул. „Охрид“ и продължи със Социалната чайна; Дома на архитекта и градинката с паметника на Никола Вапцаров на ул. „Мусала“; сградите на областната администрация, РУО на МОН, католическия храм на ул. „Преслав“, както и всички пространства пред офиси, заведения и магазини наоколо.

„Граждани на квартала“ е информационна платформа с акцент върху организацията и подкрепата на обществени инициативи и дейности, насочени към подобряване на социалната среда.

„Предай нататък!“ е инициатива, която цели да покаже, че с личния принос на всеки от нас обществото ни ще просперира и разчита на съпричастност от хора с различни професии в публичния и частния сектор, училища, университети, институции, неправителствени организации, творчески сдружения и др.

By | 2022-03-23T08:34:09+00:00 март 23rd, 2022|2022, Курсанти, Новини|0 Comments

About the Author: