Доклад на курсант от Морско училище – в топ 10 на най-добрите научни трудове в сферата на икономиката

Home/2022, Конференции, Курсанти, Новини, Студенти/Доклад на курсант от Морско училище – в топ 10 на най-добрите научни трудове в сферата на икономиката

Доклад на курсант от Морско училище – в топ 10 на най-добрите научни трудове в сферата на икономиката

Доклад на курсант от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ е сред 10-те най-добри в Първата национална студентска научна конференция „2022: Икономическите предизвикателства пред Европа“. Курсант старшина I стeпен Благовест Асенов от специализация „Военноморски комуникационни и радиотехнически системи“ разработи и изнесе доклад на тема „Природният газ като фактор за инфлацията в Европа и ЕС“. С него той се класира в челната десетка на най-добрите научни трудове в сферата на икономиката.

Конференцията се проведе на 9 май 2022 г. В нея взеха участие студенти, магистри и докторанти от университети от цялата страна. Те демонстрираха презентационни умения на завидно ниво. Конференцията бе организирана от Националното представителство на студентските съвети в България, съвместно със Студентски съвет при Университета за национално и световно стопанство, Студентски съвет при Икономическия университет – Варна, и Студентски съвет при Стопанската академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов. Официални гости бяха: проф. д-р Димитър Димитров (ректор на УНСС); проф. д-р Евгени Станимиров (ректор на ИУ – Варна); проф. д-р Марияна Божинова (ректор на СА „Д. А. Ценов“).

Отличените участници получиха сертификати и предметни награди.

By | 2022-05-10T10:52:44+00:00 май 10th, 2022|2022, Конференции, Курсанти, Новини, Студенти|0 Comments

About the Author: