Покана за инициативата „Еразъм дни“ във ВВМУ

Home/2022, Еразъм, Магистри, международни проекти, Новини, Предстоящи, Студенти, Събития/Покана за инициативата „Еразъм дни“ във ВВМУ

Покана за инициативата „Еразъм дни“ във ВВМУ

Уважаеми студенти,

За поредна година имаме удоволствието да Ви поканим на предстоящото събитие „Еразъм+ ден във ВВМУ“, което е част от инициативата „Еразъм Дни“ (ErasmusDays), която цели да отбележи огромното положително въздействие на Програма „Еразъм+“, едновременно във всички държави по света, които са легитимни за участие в Програмата.

Инициативата е постигнала огромен успех през изминалите години, като през 2021 г. в 67 страни по света са проведени над 5670 събития, с които са достигнати десетки милиони граждани от Европа и извън нея. Събитията са организирани в стотици населени места в различни точки на света, като са подчертани ползите и резултатите от реализираните проектни дейности във всички образователни сектори.

Целта на събитието е да представи европейските ценности, ползите от образователната мобилност, положителното въздействие на проектните резултати и значението на Програма „Еразъм“ 2021-2027.

По време на „Еразъм+ ден във ВВМУ“ ще можете да се запознаете подробно с възможностите и условията, които предлага Програмата.

Събитието ще се проведе на 14.10.2022 г. пред деканатите на университета.

Ще се радваме да се включите и да отговорим на Вашите въпроси. За допълнителна информация можете да се обръщате към ЕРАЗЪМ+ ЦЕНТЪРА на ВВМУ.

За контакти:

erasmus@nvna.eu

+359 52 552382; +359 886657001

www.naval-acad.bg/international-activities/erasmus