Курсанти от Военноморското училище – участници в благотворителен базар на Пункт за базиране – Варна

Home/2018, Курсанти, Новини/Курсанти от Военноморското училище – участници в благотворителен базар на Пункт за базиране – Варна

Курсанти от Военноморското училище – участници в благотворителен базар на Пункт за базиране – Варна

За втора поредна година в Пункт за базиране във Варна се проведе великденски благотворителен базар под надслов „Великден за всички!”.

Благородната кауза обедини военнослужещи и цивилни служители от Варненския гарнизон, представители на местната власт и приятели на Пункт за базиране,

„Да си спомним за добротата и да бъдем по-човечни…“ – с тези думи  командира на Пункта за базиране, к-н I ранг Георгиев откри  базара.

Спортната зала на формированието се оказа тясна да побере   военнослужещи и цивилни служители от Варненския гарнизон, представители на местната власт и приятели на Пункта за базиране,   обединени от идеята да бъде оказана подкрепа на децата на военнослужещи в неравностойно положение.

В изнесената пъстра музикална програма взеха участие и курсанти от танцовия състав „Вапцаровци“ при ВВМУ с худ. ръководител – Петър Христов. Със свои изпълнения се изявиха мичман Каров – гайда и курсант Николай Недев – кавал.

Да уважат събитието, на благотворителния базар се отзоваха  командира на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев, заместник–началника на ВВМУ”Н.Й.Вапцаров” капитан І ранг Борис Борисов, директора на Военноморски музей Варна госпожа д-р Мариана Кръстева, кмета на с. Сушица госпожа Димитранка Калева, директора на ИА”Военни клубове и военнопочивно дело” – Варна господин Живко Костадинов, председателя на Областния комитет на БЧК господин Илко Раев, представители на кмета на район „Младост”.

By | 2018-04-05T13:19:09+00:00 април 5th, 2018|2018, Курсанти, Новини|0 Comments

About the Author: