Курсант от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ – с участие в световното военно първенство по ски в Австрия

Home/2018, Курсанти, Новини/Курсант от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ – с участие в световното военно първенство по ски в Австрия

Курсант от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ – с участие в световното военно първенство по ски в Австрия

Военнослужещи от 24 страни се включиха в надпреварата на 54-тото световно военно първенство по ски в австрийския зимен център Хохфилцен.

От 3 до 8 април в различни дисциплини от българска страна взеха участие и известни наши спортисти по ски бягане, биатлон и алпийски дисциплини.

Своя дебют на такъв престижен форум направи първокурсничката в специалност „Военен лекар“ Виктория Комитова, която представи достойно ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“.

На военен парад по време на церемонията при откриването на световното първенство състезателите и ръководителите на делегациите бяха приветствани с изпълнения на представителния духов оркестър на Въоръжените сили на Австрия и издигане на флага на Международния съвет по военен спорт – CISM.

А след успешно завършилото състезание, на официалната церемония по закриването му, българският флаг бе поверен на единствения представител с морска униформа – курсант Виктория Комитова.

By | 2018-04-20T12:50:55+00:00 април 12th, 2018|2018, Курсанти, Новини|0 Comments

About the Author: