Известен гуру по личностно развитие с лекция в Морско училище

Home/2020, Новини, Събития/Известен гуру по личностно развитие с лекция в Морско училище

Известен гуру по личностно развитие с лекция в Морско училище

На 26 февруари от 14 часа ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ ще бъде домакин на лекция, изнесена от световноизвестния коуч по личностно развитие – Моузес Налока.

Моузес е реномиран международен говорител, коуч по бизнесразвитие и предприемач. Работи с най-добрите в бранша, като: Тони Робинс, Робърт Киосаки, Гари Вий и много други. Като мотивационен говорител и коуч, майстор по техниката „Неуро-шайн“ (Neuro-Shine Technology) и НЛП (нервно-лингвистично програмиране), Моузес е решил да посвети живота си в полза на другите хора, чрез комбинация от духа на любовта и енергията си.

В своите лекции Моузес представя и работата на Антъни (Тони) Робинс – известен и уважаван американски експерт по самоусъвършенстване в момента, специалист по life coaching, бизнесмен и филантроп.

Робинс е милионер, когото списание Forbes постави сред „Стоте най-влиятелни знаменитости на света“. Човек, който оказва влияние върху повече от 50 млн. души от над 100 страни по света чрез своите книги бестселъри, семинари и видеокурсове, публични изказвания. Той попада в списъка с „50-те най-добри бизнес интелектуалци на света“, по версията на корпорация Accenture, а American Express го смята за един от „6-те най-добри бизнеслидери в света в областта на коучинга“. Сред списъка на почитателите му са хора, като: Доналд Тръмп, Дона Карън, Андре Агаси, Хю Джакман, Опра Уинфри. Политици от ранга на Ал Гор, Нелсън Мандела, Михаил Горбачов, Маргарет Тачър също са се допитвали до неговите съвети.

Тони Робинс е създател на най-продаваната система за личностно и професионално самоусъвършенстване на всички времена и един от „200-те топ бизнес гурута в света“.

 

By | 2020-05-02T12:55:58+00:00 февруари 24th, 2020|2020, Новини, Събития|0 Comments

About the Author: