Мотивационен тренинг напълни зала „Вапцаров“ в Морско училище

Home/2020, Новини, Събития/Мотивационен тренинг напълни зала „Вапцаров“ в Морско училище

Мотивационен тренинг напълни зала „Вапцаров“ в Морско училище

При огромен интерес в Морско училище премина на 26 февруари 2020 г. мотивационният тренинг, воден от Моузес Налока – световноизвестен лектор и мотиватор, който е и единственият оторизиран представител за България на Тони Робинс – предприемач, учител, лектор, автор на бестселъри, станал световноизвестен с книгите си за личностно развитие.

Десетки курсанти, студенти и преподаватели се включиха в интерактивния тренинг за самоусъвършенстване и личностно развитие. Налока разказа и показа техники за освобождаване на съзнанието; за отключване на вътрешния потенциал, с който всеки човек разполага; за създаване на полезни навици, присъщи на успешните хора.

Моузес е реномиран международен говорител, коуч по развитие на бизнеси и предприемач. Започнал е своя първи бизнес, когато е бил едва на 23-годишна възраст. Днес е топконсултант на „Съксес Рисоурсес“ (Success Resources), водеща в света компания за организиране на семинари; подкрепял е развитието на техните най-добри клиенти на събития на Тони Робинс, Робърт Киосаки, Гари Вий и много други. Повече от 15 години Моузес е помагал на хората да успяват в играта на живота на едно по-високо ниво. А през последните 5 години е част от най-близкото обкръжение на Тони Робинс и работи с елита сред подготвяните от него обучители.

By | 2020-02-26T17:23:00+00:00 февруари 26th, 2020|2020, Новини, Събития|0 Comments

About the Author: